Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا اظهار داشت: همه تلاش ما ایجاد فضای مناسبی در شهر سنندج برای رفاه حال شهروندان است و این اطمینان را به مردم می دهیم که با قاطعیت در تمام زمینه ها از منافع مردم صیانت می کنیم و اجازه تعرض و سوء استفاده افراد فرصت طلب در جهت تصرف اموال عمومی را نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع واگذاری منطقه شهری کوچکه ره‌ش (سنگ سیاه) در شهر سنندج مربوط به سال ۸۷ است و بر طبق مصوبات آن زمان مقرر شده تا ۵۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به عنوان شهر دانش در اختیار مراکز علمی و دانشگاهی استان قرار گیرد.

استاندار کردستان ادامه داد: در آن دوره زمانی هدف از این تصمیم این امر بوده تا مراکز دانشگاهی و علمی استان جهت توسعه فعالیت های علمی و آموزشی خود در صورت نیاز نسبت به احداث مراکز جدید اقدام کنند.

مرادنیا یادآور شد: ولی بعداً با پیگیرهای به عمل آمده در سال ۹۳ در این مصوبه تجدید نظر می شود و مقرر شده تا واگذاری همچنان در اختیار شهر دانش باشد ولی با تغییر میزان مساحت در نهایت با واگذاری ۶۳ هکتار به شهر دانش موافقت می شود.

وی بیان کرد: پس از آن نیز در ادامه کار همچنین با بررسی های کارشناسی و نیازسنجی های به عمل آمده مجدداً ۶۳ هکتار مصوب شده نیز کاهش یافته و با تغییرات صورت گرفته در نهایت واگذاری ۱۵ هکتار به تصویب می رسد.

استاندار کردستان گفت: در ادامه این روند در همان سال با تصویب شورای برنامه ریزی استان و نیز کمیسیون واگذاری اراضی راه و شهرسازی استان این ۱۵ هکتار در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار می گیرد.

مرادنیا اظهار داشت: پس از آن در سال ۹۶ نیز مجدداً برای اجرای طرح های علمی و آموزشی در این منطقه بنده جهت بررسی وضعیت این اراضی از نزدیک این منطقه را بازدید کردم.

وی افزود: در این بازدید و با مشاهده برخی ساخت و سازها در این اراضی به دقت به اجرای طرح ورود پیدا کردم و با هرگونه ساخت و ساز و توسعه نامناسب فضاهای آموزشی بدون توجه به حساسیت شرایط ویژه اراضی این منطقه و احتمال ساخت و سازهای غیر مجاز شدیداً با اجرای طرح توسط پارک علم و فناوری استان مخالفت کردم.

استاندار کردستان ادامه داد: به همین جهت تصمیم گرفته شد تا ۱۵ هکتاری که می بایست در اختیار پارک علم و فناوری باشد در قالب یک تفاهم نامه به دانشگاه کردستان واگذار و فضای مورد نیاز پارک علم و فناوری در محوطه دانشگاه کردستان در اختیار آنها قرار گیرد.

مرادنیا یادآور شد: در همین راستا به دلیل لزوم اجرای طرح با هدف ایجاد ارتباط بیشتر بین پارک علم و فناوری با دانشجویان دانشگاه کردستان برای استفاده بهینه و علمی از آن در داخل محوطه دانشگاه کردستان با اجرای آن موافقت شد.

وی بیان کرد: با این روند در نهایت این اراضی در منطقه کوچکه رش (سنگ سیاه) در اختیار دانشگاه کردستان قرار گرفت و با امضای تفاهم نامه با این دانشگاه مقرر شد تا در این محل صرفاً مجموعه تحقیقاتی و آموزشی گل و گیاه تاسیس شود.

استاندار کردستان گفت: در حقیقت هدف از ایجاد مرکز تحقیقاتی گل و گیاه در مجموع حفظ اراضی این منطقه و جلوگیری از هرگونه ساخت و ساز غیراصولی و بی رویه در این منطقه بود تا با توسعه محوطه گل و گیاه ضمن حفظ شرایط منطقه در ادامه مردم نیز بتوانند از این مجموعه به عنوان مرکز تفریحی استفاده کرده و از زیبایی های گل و گیاه این مرکز بهره مند شوند.

مرادنیا اظهار داشت: متاسفانه به دلیل اینکه ما در این منطقه فضای سبز مناسبی درخور شأن مردم شریف سنندج نداریم امیدواریم ایجاد مرکز تحقیقاتی گل و گیاه بتواند بسترمناسبی برای بهره مندی شهروندان از فضای سبز بیشتری را فراهم کند.

وی افزود: من به مردم سنندج این قول را می دهم که هیچ ساخت و ساز غیر اصولی در این منطقه نخواهیم داشت و صرفاً مرکز تحقیقاتی گل و گیاه دانشگاه کردستان ایجاد می شود.

استاندار کردستان ادامه داد: قطعاً این مرکز در اختیار دانشگاه کردستان که نماد علم و فرهنگ استان است قرار خواهد گرفت و مسلماً هیچگونه دخل و تصرفی با هدف ساخت و ساز غیر مجاز در جهت منافع و بهره برداری خاصی در این منطقه انجام نمی شود.

کد خبر 4869594

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کردستان بهمن مرادنیا اراضی ملی ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر سیلاب گرگان تعطیلی مدارس شهرکرد قزوین بارش باران شیراز بیرجند استاندار کردستان پارک علم و فناوری دانشگاه کردستان ساخت و ساز اجرای طرح گل و گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف نمود.
عتباتی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.
رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

دیگر خبرها

  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد