Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان استاندار کردستان گفت: با هرگونه تغییر کاربری با هدف ساخت و ساز غیر قانونی و تغییر ماهیت "کوچکه ره‌ش" مخالفیم و معتقدیم این منطقه باید به عنوان سرمایه مردم سنندج همچنان حفظ و استفاده صحیح و مناسبی از آن صورت گیرد.

بهمن مرادنیا اظهار داشت: همه تلاش ما ایجاد فضای مناسبی در شهر سنندج برای رفاه حال شهروندان است و این اطمینان را به مردم می‌دهیم که با قاطعیت در تمام زمینه‌ها از منافع مردم صیانت کنیم و اجازه تعرض و سوء استفاده افراد فرصت طلب در جهت تصرف اموال عمومی را نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: موضوع واگذاری منطقه شهری کوچکه ره‌ش ( سنگ سیاه ) در شهر سنندج مربوط به سال ۸۷ می‌باشد و بر طبق مصوبات آن زمان مقرر گردیده تا ۵۰۰ هکتار از اراضی این منطقه را به عنوان شهر دانش در اختیار مراکز علمی و دانشگاهی استان قرار گیرد.

استاندار کردستان افزود: در آن دوره زمانی هدف از این تصمیم این امر بوده تا مراکز دانشگاهی و علمی استان جهت توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی خود در صورت نیاز نسبت به توسعه و احداث مراکز و امکانات خود اقدام کنند.

مرادنیا تصریح کرد: ولی بعدا با پیگیرهای به عمل آمده در سال ۹۳ در این مصوبه تجدید نظر می‌شود و مقرر گردید تا واگذاری همچنان در اختیار شهر دانش باشد ولی با تغییر میزان مساحت در نهایت با واگذاری ۶۳ هکتار به شهر دانش موافقت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: پس از آن نیز در ادامه کار همچنین با بررسی‌های کارشناسی و نیازسنجی‌های به عمل آمده مجددا ۶۳ هکتار مصوب شده نیز کاهش یافته و با تغییرات صورت گرفته در نهایت واگذاری ۱۵ هکتار به تصویب می‌رسد.

استاندار کردستان تاکید کرد: در ادامه این روند در همان سال با تصویب شورای برنامه‌ریزی استان و نیزکمیسیون واگذاری اراضی راه و شهرسازی استان این ۱۵ هکتار در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، مرادنیا بیان کرد: پس از آن در سال ۹۶ نیز با طرح مجددا اجرای طرح‌های علمی و آموزشی در این منطقه بنده جهت بررسی وضعیت این اراضی حضورا از نزدیک این منطقه را بازدید کردم.

وی ادامه داد: در این بازدید و با مشاهده برخی ساخت و سازها در این اراضی به دقت به اجرای طرح ورود پیدا کردم و با هرگونه ساخت و ساز و توسعه نامناسب فضاهای آموزشی بدون توجه به حساسیت شرایط ویژه اراضی این منطقه و احتمال ساخت و سازهای غیر مجاز شدیدا با اجرای طرح توسط پارک علم و فناوری استان مخالفت کردم.

استاندار کردستان ابراز داشت: به همین جهت تصمیم گرفته شد تا ۱۵ هکتاری که می‌بایست در اختیار پارک علم و فناوری باشد در قالب یک تفاهم‌نامه به دانشگاه کردستان واگذار و فضای مورد نیاز پارک علم و فناوری در محوطه دانشگاه کردستان در اختیار آنها قرار گیرد.

وی گفت: در همین راستا به دلیل لزوم اجرای طرح با هدف ایجاد ارتباط بیشتر بین پارک علم و فناوری با دانشجویان دانشگاه کردستان برای استفاده بهینه و علمی از آن در داخل محوطه دانشگاه کردستان با اجرای آن موافقت شد.

مرادنیا یادآوری کرد: با این روند در نهایت این اراضی در منطقه "کوچکه رش" در اختیار دانشگاه کردستان قرار گرفت و با امضای تفاهم‌نامه با این دانشگاه مقرر گردید تا در این محل صرفا مجموعه تحقیقاتی و آموزشی گل و گیاه تاسیس شود.

وی تاکید کرد: در حقیقت هدف از ایجاد مرکز تحقیقاتی گل و گیاه در مجموع حفظ اراضی این منطقه و جلوگیری از هرگونه ساخت و ساز غیراصولی و بی رویه در این منطقه بود تا با توسعه محوطه گل و گیاه ضمن حفظ شرایط منطقه در ادامه مردم نیز بتوانند از این مجموعه به عنوان مرکز تفریحی استفاده کرده و از زیبایی‌های گل و گیاه این مرکز بهره مند شوند.

استاندار کردستان ادامه داد: متاسفانه به دلیل اینکه ما در این منطقه فضای سبز مناسبی درخور شأن مردم شریف سنندج نداریم امیدواریم ایجاد مرکز تحقیقاتی گل و گیاه بتواند بستر مناسبی برای بهره‌مندی شهروندان از فضای سبز بیشتری را فراهم کند.

مرادنیا خاطرنشان کرد: من به مردم سنندج این قول را خواهم داد که هیچ ساخت و ساز غیر اصولی در این منطقه نخواهیم داشت و صرفا مرکز تحقیقاتی گل و گیاه دانشگاه کردستان در این منطقه ایجاد خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد: قطعا این مرکز در اختیار دانشگاه کردستان که نماد علم و فرهنگ استان استان است قرار خواهد گرفت و مسلما هیچ گونه دخل و تصرفی با هدف ساخت و ساز غیر مجاز در جهت منافع و بهره‌برداری خاصی در این منطقه انجام نمی‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري استاندار استانی اقتصادی پارک علم و فناوری استاندار کردستان دانشگاه کردستان ساخت و ساز غیر اجرای طرح گل و گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟

عضو هیات علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران با حضور در «کارگاه ساختمانی ۳۰۰۰ مترمربعی» واقع در وسط پارک لاله، این عملیات شهرداری را «غیرقانونی»، «فاقد توجیه تخصصی» و «متضاد از هر نوع چارچوب فکری» عنوان کرد.

به گزارش خبرآنلاین، مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز دربوستان لاله

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت : لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی‌ مردم دارند. شگفت آنکه نهادهای دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهادهای به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده‌ است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روزهای سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهادهای مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد