Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی دبیر مجمع نیروهای خط امام(ره) در خراسان رضوی با بیان اینکه هنگامی که امام وارد فضای مبارزاتی شد، هیچگاه روند دستوری و از بالا به پایین را دنبال نکرد، گفت: او باورها را تغییر داد. او تعریف جدیدی از انسان را به جامعه عرضه کرد. او نشان داد که انسان خاموش در برابر ظلم و ستم چه معنایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مظفر علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شخصیت امام خمینی(ره) و تاثیری که وی بر تاریخ معاصر ایران داشته است، اظهار کرد: امام بارها به این خاطره اشاره داشت که هنگامی که یکی از سفرای کشورهای اروپایی از مراسم عزاداری امام حسین(ع) در ایران دیدن می‌کرد، این سوال برای وی به وجود آمد که آیا این عزاداری مساله‌ای برای قدرت آنان ایجاد می‌کند یا خیر؛ زمانی که او با پاسخ منفی مواجه شد، توصیه کرد که مساجد این جماعت گسترده‌تر شود و تریبون‌های بیشتری در اختیارشان قرار گیرد. امام بود که باور مردم را تغییر داد.

وی اضافه کرد: امام بارها به علمای ساکت هشدار داد. البته ایشان هرگز توهین نمی‌کرد و به شاه نصیحت می‌کرد تا بتواند این باورها را بر جامعه حاکم کند. او هیچگاه گروه‌های مسلح و نبردهای مسلحانه را تایید نکرد. ایشان به مرور زمان توانست مردم را آگاه کند و وظایف ایشان را به آنان یادآوری کرد. او طور دیگری به امام حسین(ع) نگریست. او در برابر این دیدگاه که برخی در مورد حضرت علی(ع) داشتند و تنها او را شخصیتی با یک شمشیر و یک کیسه برای کمک به مستمندان توصیف می‌کردند، ایستاد. امام این مسائل را حواشی می‌دانست و تاکید داشت که واقعیت‌ها به درستی دیده نمی‌شود. امام خمینی(ره) این نگاه به شخصیت امام رضا(ع) را به عنوان یک فرد مقدسی که تنها او را تحت لقب ضامن آهو می‌شناختند، تغییر داد و نشان داد که آن امام بزرگوار یک اصلاح‌گر قرآنی بود که وارد حکومت منافق اموی شد و اصلاحات انجام داد.

علیزاده با بیان اینکه تغییر این باورها توسط امام زمان‌بر بود، خاطرنشان کرد: امام از زمانی که مبارزه خود را علنی کرد تا زمانی که به مرحله بسیج مردمی رسید، 15 سال وقت برای آگاه‌سازی مردم وقت و زمان گذاشت و کتاب‌های زیادی نگاشت و کلاس‌ها و سخنرانی‌های بسیاری برگزار کرد. او نیامد که در یک مقطع زمانی کوتاه مردم را بسیج کند. در این 15 سال او باور مردم را تغییر داد.

دبیر مجمع نیروهای خط امام(ره) در خراسان رضوی بیان کرد: همان زمان برخی مذهبیون عامل تباهی جامعه را شراب و لاابالی‌گری تفسیر می‌کردند اما امام به ریشه‌های این تباهی پرداخت.

علیزاده با اشاره به انتقاد برخی از تحقق انقلاب اسلامی بیان کرد: برای تحلیل صحیح و پاسخ مناسب به این انتقادات لازم است زمانی که امام(ره) در آن زندگی می‌کرد را بررسی کنیم. آن زمان یک شرایط استبدادی بر کشور حاکم بود. آن زمان خیل کثیری از انسان‌های عاقل، فهیم و دانا در زندان یا تبعید بوده و یا اعدام می‌شدند. در واقع حقیقت حکومت شاه این بود که یک استبداد و منیتی بر عرصه مدیریت کشور حاکم شده بود که اصلا نظر سایرین در آن دخالتی نداشت و گروهی با تهدید، تزویر و تطمیع سایرین را وارد مدار خود کرده بودند.

دبیر مجمع نیروهای خط امام(ره) در خراسان رضوی ادامه داد: هر کسی هم که نقدی به آنان وارد می‌کرد، یا تبعید می‌شد یا به زندان می‌افتاد و یا به روش‌های مختلف او را سر جای خود می‌نشاندند. همچنین یکی دیگر از روش‌های آن جماعت این بود که برای ساکت کردن داخل، خود را به قدرت‌های بیرونی مانند امریکا، اروپا و یا حتی برخی همسایگان منطقه‌ای متصل کرده بودند.

وی تصریح کرد: امام این موضوع را بیان کرد که پدر پیر شما ضرباتی که از روحانیت مرتجع خورده، از امریکا نخورده است. امام استاد فسلفه، عرفان و دین بود و با هر کس با زبان خودش سخن گفت. او نیامد که با تمدن مخالفت کند بلکه تاکید داشت که باید از این امکانات استفاده کرد و در طول مسیر خویش در حاکمیت جمهوری اسلامی نیز این موضوع را به کار گرفت.

علیزاده با بیان اینکه البته این به معنای آن نیست که همه فعالیت‌های امام بی‌نقص بوده باشد، اظهار کرد: به عنوان نمونه برخی اقدامات امام(ره) در سال‌های 60 و 61 را نقد می‌کنند اما کمتر به این موضوع توجه می‌شود که آن زمان جنگ از یک سو، نبود آذوقه و مایحتاج زندگی مردم از سوی دیگر و همچنین نبود امکان فروش نفت و نبرد مسلحانه یک عده از منافقین دامن کشور را گرفته بود. هیچ انقلابی نیست که با هرج و مرج مواجه نشود. آن زمان همه دول غرب و شرق دست به دست هم دادند تا این انقلاب دچار هرج و مرج شود.

علیزاده تصریح کرد: رفتار امام خمینی(ره) نشان می‌دهد که وی به یک چارچوب معتقد بود و بر محور آن حرکت می‌نمود. یکی از این چارچوب‌ها این بود که امام خمینی(ره) رکن اساسی نظام را مردم می‌دانست. او بارها به نهادهایی که در جهت نفی این دیدگاه حرکت می‌کردند، تذکر داد. تاکید امام این بود که مردم باید سرنوشت خویش را خود مشخص کنند.

دبیر مجمع نیروهای خط امام(ره) در خراسان رضوی با اشاره به اینکه تفکر امام یک فرایند طولانی را طی کرده، عنوان کرد: او ریشه مشکلات را نشان داد و در مسیر درست حرکت کرد؛ در این مسیر یاران وی به زندان افتادند و خود او نیز حبس و تبعید شد. با مجموع این اقدامات بود که آهسته‌آهسته مردم آگاه شدند و همه شخصیت‌ها از شهید بهشتی گرفته تا شهید چمران و امام موسی صدر در چارچوب نگاه وی جای گرفتند.

علیزاده تاکید کرد: اینجا بود که امام در دل‌های مردم جای گرفت. او آدرس درست به مردم داد و در راه خدا جهاد کرد. زمانی که انسانی در راه خدا جهاد کند، خداوند نیز راه را به او نشان می‌دهد؛ لذا بر همین اساس بود که راه برای ایشان باز شد و مردم نیز به دعوت او لبیک گفتند. امام با مردم آمد و با مردم هم رفت. مراسمات استقبال از امام در فرودگاه و بدرقه ایشان پس از وفات‌شان نیز موید همین مطلب است.

دبیر مجمع نیروهای خط امام(ره) در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: او شخصیتی مردمی بود و از اندیشه، مشکلات، روح و روان مردم خبر داشت و نسخه درستی برای جامعه پیچید. امام خمینی(ره) فرمود «جمهوری اسلامی؛ نه یک کلمه کم، نه یک کلمه بیش». همان زمان عده‌ای دنبال دایر کردن حکومت اسلامی بودند که امام با آن مخالفت کرد و البته امروز نیز برخی دنبال همین موضوع هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی رحلت امام خمینی ره امام خميني ره خراسان رضوی امام خمینی ره آن زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود محمودی در نماز جمعه کنگان با اشاره به ابعاد عملیات وعده صادق گفت: اکنون وقت آن رسیده مسئولان قوی سه گانه و تیم اقتصادی با فراهم کردن ثبات اقتصادی که بستر آن با عملیات وعده صادق فراهم شده بود را عینیت بخشند.

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران امنیت لازم را برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم نموده است و کشور برای ثبات و جهش اقتصادی آماده است.

خطیب جمعه کنگان اظهار داشت: دولت، بانک مرکزی و وزارت اقتصادی برای حل مشکلات اقتصادی نقشه راه روشنی ترسیم و اقدامات لازم را برای ساماندهی بازار مسکن و خودرو و جهش تولید فراهم نماید.

محمودی با تبیین عملیات وعده صادق گفت: عملیات وعده صادق ابعاد گسترده ای داشته و توانسته جبهه عبری، عربی و غربی را به زانو در آورده است.

وی افزود: عملیات صادق نمایشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران بود که محاسبات دشمن را بهم ریخت و توهم حمله به ایران را از بین برد.

امام جمعه کنگان با تسلیت شهادت رئیس مذهب تشیع آقا امام جعفر صادق علیه السلام و بیان فضائل و مناقب آن امام و مظلومیت‌های حضرت، عنوان کرد: در شرایط خفقان و اختناق شدید، امام دامن همت به کمر زد و به احیا و بازسازی معارف اسلامی پرداخت و مکتب علمی عظیمی به وجود آورد که محصول و بازده آن، چهار هزار شاگرد متخصص (همانند هشام، محمد بن مسلم و…) در رشته‌های گوناگون علوم بودند، و اینان در سراسر کشور پهناور اسلامی آن روز پخش و تاریخ را دگرگون کردند.

محمودی افزود: امام صادق علیه السلام توانست انقلابی فرهنگی برپا کند و با تشریح فرهنگ غنی و پر مایه اسلام و تأسیس دانشگاه‌ها و مدارس، اسلام را گسترش دهد.

وی به موضوع گرانی و پیامدهای آن در کلام امام صادق علیه السلام پرداخت و با بیان اینکه در خصوص گرانی همه مقصرند و باید تلاش کنند این پدیده شوم برداشته شود، عنوان کرد: به فرموده امام گرانی اخلاق و رفتار مردم را بد، امانت را از بین می‌برد، مردم را در سختی و مشقت قرار می‌دهد.

خطیب جمعه کنگان به خیزش و جنبش عظیم دانشجویی در آمریکا و غرب علیه رژیم کودک کش صهیونیستی و حامیان آنها اشاره و گفت: در افکار عمومی و نسل جدید و دانشجویان غرب و اروپا دیگر روایت سازی دروغین غرب پذیرفته نیست و جایگاهی ندارد.

محمودی افزود: غربی‌ها فهمیده اند که با فشار و سرکوب و زندان و شکنجه نمی‌شود صدای ظلم ستیزی و عدالت خواهی و صلح طلبی را خاموش و سرکوب کرد.

وی تاکید کرد: در حوزه جهاد تبیین در خصوص جریان غزه و مظلومین فلسطینی ثابت شده می‌توان با آگاهی بخشی در بین ملت‌ها، طوفانی سهمگین علیه ظالمان و دشمنان ایجاد کرد و گاهی شمشیر مظلوم برنده‌تر از شمشیر ظالم است.

امام جمعه کنگان خطبه‌ها با تبیین فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با معلمان و کارگران گفت: تبیین فرمایشات معظم له می‌تواند چراغ راهی برای همه آحاد جامعه باشد.

کد خبر 6095782

دیگر خبرها

  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • امام صادق(ع) در مناظرات آموزگار اخلاق و ادب بودند
  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • پوستکوعلو: نمی‌توان به بهانه تیم‌سازی در دستیابی به موفقیت ناکام ماند
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • «وعده صادق» نتیجه صبر و استقامت است
  • مالکیت کامل اردوگاه الزهرا باید به البرز بازگردد
  • تاکید امام جمعه خمینی شهر بر حمایت مردم از طرح نور